informatie ivm. coronavirus

Heeft u een vakantie gepland staan op camping de Swaenebloem of wilt u graag reserveren? Dan informeren wij u graag over de recente ontwikkelingen in het kader van het coronavirus en geven antwoord op de meest gestelde vragen.

Veel gestelde vragen:

gaat de camping open?

Wij zijn vanaf donderdag 7 mei weer geopend.

U bent welkom op onze camping indien u zelfvoorzienend bent met uw caravan of kamper. Momenteel is ons sanitair gebouw dus gesloten!

Wij hopen nu dat vanaf 1 juli de regels versoepeld zullen worden Mocht het onverhoopt zo zijn dat op last van de overheid het sanitair gebouw niet open mag en u heeft bij ons gereserveerd, dan nemen we contact met u op.

Kan ik mijn vakantie omboeken?

Dat is uiteraard mogelijk.

Kan ik naar jullie toe om vakantie te vieren?

Uiteraard bent u van harte welkom om uw vakantie te vieren op camping de Swaenebloem. Om eventuele zorgen bij u weg te nemen informeren wij u graag op deze pagina over onze maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan.

Zijn alle faciliteiten open?

Het sanitair gebouw is gesloten.

Wat wij doen om het virus te voorkomen

We volgen de richtlijnen zoals gesteld door het RIVM en andere autoriteiten. Daarbij hebben we een aantal extra maatregelen getroffen om verspreiding van het virus tegen te gaan, waaronder:

 • Bij het inchecken schudden wij geen handen, maar wij heten we u graag mondeling van harte welkom
 • We vragen u niet met het hele gezin bij de receptie in te checken, maar met één persoon
 • We houden minimaal 1,5 meter afstand van onze gasten
 • Wij vragen u om uw bezoek tot een minimum te beperken. (liever niet!
 • Houd afstand en gebruik uw gezonde verstand.
 • Wij vragen u om voldoende zeep, hand gel , schoonmaakdoekjes en huishoud/wegwerphandschoenen mee te nemen om uw caravan schoon te houden of uw chemisch toilet te ledigen. Wij zullen de contactpunten bij buitenwasplaats en stortplaats chemisch toilet extra reinigen)

Gedurende uw vakantie vragen we u het landelijke beleid zoals gesteld door het RIVM op te volgen, dat wil zeggen:

 • Hoesten en niezen in uw elleboog of een wegwerpzakdoekje
 • Geen lichamelijk contact in het kader van handen schudden
 • Ga met niet meer dan 3 personen in één ruimte (geldt niet voor gezinsleden)
 • Houd waar mogelijk minimaal 1,5 meter afstand van elkaar
 • Was regelmatig uw handen met zeep gedurende minimaal 25 seconden

Kom alleen vakantie vieren wanneer u geen griepverschijnselen hebt. Bent u verkouden of heeft u (lichte) klachten? Dan verzoeken we u uw vakantie om te boeken en eerst thuis uit te zieken.

U bent van harte welkom om uw vakantie te vieren bij de Swaenebloem. Samen doen we er alles aan om de risico’s zoveel mogelijk te beperken en verspreiding van het virus tegen te gaan. We hopen dan ook op uw flexibiliteit, begrip en medewerking om er samen een ongekend vakantieseizoen van te maken!

Meer informatie

Heeft u nog vragen over een vakantie bij camping de Swaenebloem neem dan gerust contact met ons op, via 06-46312537 of swaenebloem@planet.nl