informatie ivm. coronavirus

Heeft u een vakantie gepland staan op camping de Swaenebloem of wilt u graag reserveren? Dan informeren wij u graag over de recente ontwikkelingen in het kader van het coronavirus en geven antwoord op de meest gestelde vragen.

Veel gestelde vragen:

is de camping open?

vanaf 15 april is onze camping geopend

Uiteraard bent u van harte welkom om uw vakantie te vieren op camping de Swaenebloem. Om eventuele zorgen bij u weg te nemen informeren wij u graag op deze pagina over onze maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan.

Wat wij doen om het virus te voorkomen

We volgen de richtlijnen zoals gesteld door het RIVM en andere autoriteiten. Daarbij hebben we een aantal extra maatregelen getroffen om verspreiding van het virus tegen te gaan, waaronder:

  • Bij het inchecken schudden wij geen handen, maar wij heten we u graag mondeling van harte welkom
  • We houden minimaal 1,5 meter afstand van onze gasten
  • Wij vragen u om uw bezoek tot een minimum te beperken.
  • Houd afstand en gebruik uw gezonde verstand.
  • Wij vragen u om voldoende zeep, hand gel , schoonmaakdoekjes en huishoud/wegwerphandschoenen mee te nemen om uw caravan schoon te houden of uw chemisch toilet te ledigen. Wij zullen de contactpunten bij buitenwasplaats en stortplaats chemisch toilet extra reinigen)

Gedurende uw vakantie vragen we u het landelijke beleid zoals gesteld door het RIVM op te volgen, dat wil zeggen:

  • Hoesten en niezen in uw elleboog of een wegwerpzakdoekje
  • Geen lichamelijk contact in het kader van handen schudden
  • Houd waar mogelijk minimaal 1,5 meter afstand van elkaar
  • Was regelmatig uw handen met zeep gedurende minimaal 25 seconden

Kom alleen vakantie vieren wanneer u geen griepverschijnselen hebt. Bent u verkouden of heeft u (lichte) klachten? Dan verzoeken we u uw vakantie om te boeken en eerst thuis uit te zieken.

U bent van harte welkom om uw vakantie te vieren bij de Swaenebloem. Samen doen we er alles aan om de risico’s zoveel mogelijk te beperken en verspreiding van het virus tegen te gaan. We hopen dan ook op uw flexibiliteit, begrip en medewerking om er samen een ongekend vakantieseizoen van te maken!

Meer informatie

Heeft u nog vragen over een vakantie bij camping de Swaenebloem neem dan gerust contact met ons op, via 06-46312537 of swaenebloem@planet.nl